Erg fijn dat je op mijn site terecht bent gekomen!

 

Ik stel me graag even voor:

Ik ben Els Verschueren, 45 jaar, trotse vrouw van Kris en mama van Rik.  

Ik heb 20 jaar ervaring met hulpverlening, met name in de Bijzondere Jeugdzorg.  Binnen deze boeiende sector heb ik gezinnen, jongeren en hun ouders begeleid. Daarnaast heb ik meer dan twaalf jaar leiding gegeven aan een fantastische ploeg begeleiders. 

Doorheen de jaren heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het coachen van zowel cliënten als collega’s. Aan de hand van diverse technieken en methodieken kon ik veel positieve veranderingen realiseren. Vanop de eerste rij zag en ondervond ik hoe hard er moet worden gewerkt om gewoontes en patronen te doorbreken om de beste versie van jezelf te worden.

 

Doe wat werkt

Al jaren hanteer ik het motto dat als iets werkt voor jou, je dat vooral moet blijven doen. Het wordt echter moeilijk als oplossingen en werkwijzen enkel tijdelijk werken. Of wanneer je niet vindt wat voor jou het beste werkt.

 

De kracht van hypnose

Toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met de therapeutische mogelijkheden van hypnose besefte ik al snel dat hypnose een waardevolle aanvulling is op mijn reeds verworven expertise. Bij hypnose is het niet nodig om vele en zware gespreksessies aan te gaan en zo het probleem te doorgronden. De verandering vindt tijdens de hypnose sessie rechtstreeks plaats in je onderbewustzijn.

 

 

Tijdens het voorgesprek richten we ons samen op je probleem of gewoonte en bekijken we op welke manier ik je kan helpen. Het is exact die gerichte en directe aanpak die me aangreep om me te verdiepen in hypnose en die me nu aanzet om mensen via deze weg te helpen. Ik ben er van overtuigd dat hypnose werkt als een therapeutisch infuus. Enerzijds kan het zaken meteen oplossen en anderzijds kan het werken als een krachtige katalysator in aanvullende begeleiding zoals bijvoorbeeld gesprekstherapie.  

 

Indien je in begeleiding bent bij een arts of therapeut bekijk ik, mits jouw toestemming, graag samen met hen wat voor jou het beste plan van aanpak is.   

 

Opleiding:

 

Gefascineerd door de mogelijkheden van hypnose volgde ik reeds onderstaande opleidingen en school ik me nog continu bij.

 

  • Basiscursus hypnose - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Jeffrey Stevens protocol - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Advanced Hypnose - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Gecertificeerd Simpson Protocol Practitionar - Een beter plan - Christophe Dierickx
  • Flow of Life - www.bequantummind.com - Christophe Dierickx 
  • Hypno4Kids - Hypnose Centrum België - Shana Romers
  • Jaaropleiding Therapeutisch werken met Mindfulness en Compassie  - Educatieve Academie Berchem 
  • Jaaropleiding Familieopstellingen (2023 - 2024) - Educatieve Academie Berchem 

Sinds 2023 lid van de Raad van Bestuur van de Hypnose Vereniging België.