Als jij klaar bent om de hindernissen die je tegenhouden om je beste zelf zijn aan te pakken op een snelle en veilige manier, dan is hypnose absoluut iets voor jou. 

Klaar met die hardnekkige gewoontes, met die gedachten die je kleiner maken dan je bent, klaar om je te ontwikkelen tot je volle potentieel? 

Dan ben je klaar voor een hypnose traject. 

 

 

Hoe ziet een sessie er concreet uit?

 

Ofwel boek je een online consultatie. Op voorhand krijg je van mij via mail een link doorgestuurd waarmee je op het afgesproken moment kunt inloggen in een online meeting.  Het is belangrijk dat je alleen in een rustige ruimte zit waar je niet gestoord zal worden.  Hiervoor zit je best aan een tafel of bureau met je laptop voor je.  

Ik krijg regelmatig de vraag of hypnose even goed werkt online als in real life.  Absoluut!  Het belangrijkste is dat jij in een rustige, ontspannen houding zit terwijl je luistert naar mijn stem.  Dat kan perfect vanuit het comfort van je eigen huis, via Zoom.  De kwaliteit van de sessie blijft even sterk.  

 

De prijs van een sessie is 125 euro.

Ofwel boek je een afspraak die doorgaat bij Praktijkhuis Puur Zuid in Antwerpen.

 

Meer info op www.puurzuid.be

Leopold de Waelstraat 28

2000 Antwerpen

Els Verschueren: 0492 472 653

 

Eens je op de afspraak bent zal ik na een korte kennismaking vertellen wat hypnose juist inhoudt en wat je wel en niet kan verwachten.

Dan gaan we jouw wens naar verandering exploreren.  Je hoeft me niet je hele voorgeschiedenis uit te leggen of me te voorzien van alle details.  Via mijn gerichte vragen gaan we op zoek naar wat je probleem voor jou betekent en wat je daarvoor in de plaats zou willen.  Eens het voor jou duidelijk is wat je wenst te veranderen is het tijd voor de eigenlijke hypnosesessie. 

Om de sessie optimaal te laten slagen is het belangrijk dat we na de sessie niet te lang meer napraten zodat dat jij in alle rust nog even kan nagenieten van je hypnotische ervaring.

In totaal mag je rekenen dat dit proces een uur in beslag neemt.  Vaak is er na één sessie al een verandering merkbaar in jezelf. 

Per sessie kan er aan 1 probleem of gewoonte worden gewerkt.  Heb je meerdere onderwerpen waar je verandering in wenst, dan heb je ook meerdere sessies nodig.

Na een eerste vrijblijvend contact met mij bekijken we samen  welk programma het best bij jou zou passen.

Kan iedereen in hypnose gaan? 

 

Absoluut!   

Als je bereid bent om met mij in gesprek te gaan over wat je bezig houdt, 

als je bereid bent om daarna onder mijn leiding op reis te gaan in je hoofd

én

als je klaar bent om vanaf nu bepaalde dingen anders aan te pakken in je leven,

kan je onder mijn begeleiding heel vlot in een staat van hypnose komen.

 

Kijk hier voor meer antwoorden op de meest gestelde vragen.

Ja, ik wil meer weten!

Heb je interesse of wil je ontdekken wat hypnose voor jou kan betekenen?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.

Kijk zeker ook in je Spam als je mijn antwoord niet meteen vindt. 

 

Als je liever telefonisch contact opneemt kan je terecht op het nummer 0492 472 653 

Een WhatsApp sturen kan ook. 

google77a388d8b4fc6fb4.html