Hallo daar, wat fijn dat je mijn website hebt gevonden!

Ik ben Els Verschueren, 46 jaar jong, en de trotse vrouw van Kris en de mama van Rik.

 

Mijn professionele reis omvat meer dan twee decennia in de hulpverlening, voornamelijk in de Bijzondere Jeugdzorg. In deze boeiende sector heb ik gezinnen, jongeren en hun ouders begeleid, en ik had het voorrecht om ruim twaalf jaar lang een fantastisch team van begeleiders te leiden.

 

Gedurende deze tijd heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld in het coachen van zowel cliënten als collega's. Met behulp van diverse technieken en benaderingen heb ik aanzienlijke positieve veranderingen teweeggebracht. Ik heb van dichtbij gezien hoe toewijding en doorzettingsvermogen nodig zijn om gewoontes en patronen te doorbreken en de beste versie van jezelf te worden.

 

Een principe dat ik altijd heb omarmd, is dat als iets werkt voor jou, je dat moet blijven doen. Maar soms bereik je een punt waarop oplossingen en methoden slechts tijdelijk effectief zijn, of je hebt moeite om te ontdekken wat het beste voor jou werkt.

 

Naast mijn werk ben ik ook lid van de Raad van Bestuur van de 'Hypnosevereniging België,' waar ik me actief inzet voor het bevorderen van de kennis en toepassing van hypnose in België.

 

Bovendien hecht ik grote waarde aan voortdurende persoonlijke en professionele groei. Ik blijf me constant bijscholen en up-to-date houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hypnotherapie en coaching. Dit stelt me in staat om de meest effectieve en innovatieve benaderingen toe te passen om jou te helpen je doelen te bereiken.

 

Tijdens ons eerste gesprek richten we ons samen op jouw specifieke probleem of gewoonte en onderzoeken we hoe ik je het beste kan helpen. Het is deze gerichte en directe aanpak die me inspireert om mensen via hypnose te begeleiden. Ik ben ervan overtuigd dat hypnose fungeert als een krachtige therapeutische aanvulling. Het kan problemen direct oplossen en tegelijkertijd dienen als een krachtige katalysator voor aanvullende begeleiding, zoals gesprekstherapie.

 

Als je momenteel al in behandeling bent bij een arts of therapeut, sta ik open voor overleg, uiteraard met jouw toestemming, om het meest effectieve behandelplan voor jou te bepalen.

Opleiding:

 

Gefascineerd door de mogelijkheden van hypnose volgde ik reeds onderstaande opleidingen en school ik me nog continu bij.

 

  • Basiscursus hypnose - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Jeffrey Stevens protocol - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Advanced Hypnose - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Gecertificeerd Simpson Protocol Practitionar - Een beter plan - Christophe Dierickx
  • Flow of Life - www.bequantummind.com - Christophe Dierickx 
  • Hypno4Kids - Hypnose Centrum België - Shana Romers
  • Jaaropleiding Therapeutisch werken met Mindfulness en Compassie  - Educatieve Academie Berchem 
  • Body Mind Reset Techniek - BMRT bij Breda McQuiad - november 2023
  • Jaaropleiding Familieopstellingen (2023 - 2024) - Educatieve Academie Berchem